اخبار تکنولوژی

اخبار تکنولوژی

اخبار تکنولوژی

اخبار تکنولوژی

نحوه شارژ سریع گوشی چگونه است؟

امروزه بسیاری از گوشی های هوشمند پرچمدار و میان رده از شارژ سریع پشتیبانی می کنند. اما ممکن است همین گوشی ها هنگام عرضه در جعبه خود دارای شارژر سریع نباشند. و این یعنی ممکن است شارژر پیش‌فرض موبایل یا تبلت شما آنقدری سریع شارژ نکند که در عمل می‌تواند باشد. در این مقاله نحوه‌ی شارژ سریع گوشی و تبلتتان را حتی اگر از تکنولوژی شارژ سریع کوالکام پشتیبانی نمی کند و یا دارای شارژر سریع نیست، آموزش خواهید دید. پس در ادامه با ما همراه باشید.


چگونه تلفن همراه خود را سریع تر شارژ کنیم؟
قبل از اینکه شما بدونید چگونه موبایل و تبلت خودتان را سریع‌تر شارژ کنید، نیاز دارید تا بدونید زمانی که کابل USB را به تلفن همراهتان وصل می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد. حتما متوجه شده‌اید، زمانی که گوشی موبایل یا تبلتتان را به پورت USB کامپیوتر یا لپتاپ وصل می‌کنید خیلی آهسته‌تر از زمانی که به آداپتور اصلی وصل شده است، شارژ می‌کند. و شاید متوجه شده‌اید که گوشی موبایلتان زمانی که به شارژر تبلتتان متصل هست سریع‌تر شارژ می‌شود. این امر به این دلیل است که شارژرهای مختلف قدرت خروجی متفاوتی دارند.

توان انواع پورت های USB چقدر است و در شارژ سریع گوشی چه فرقی دارد؟
توان پورت های USB 1 و USB 2 حدود 2.5W و توان پورت USB 3 نیز 4.5W است. پس بنابراین اولین نکته این است که اگر درگاه USB 3 در دسترستان بود استفاده از آن را به پورت های USB 1 و USB 2 ترجیح دهید. این در حالی است که یک شارژر استاندارد گوشی موبایل دارای توان 5W و شارژر تبلت دارای توان 10W می‌باشد.

ما برای محاسبه وات یا همان توان خروجی شارژر، عدد آمپر و ولتاژ را در هم ضرب می‌کنیم. بنابراین، اگر شارژر شما دارای ولتاژ ۵ ولت و جریان ۱ آمپر باشد توان خروجی 5W را خواهد داشت. و یا اگر ولتاژ ۵ ولت و جریان ۲ آمپر را داشته باشد توان خروجی 10W را خواهد داشت.

این روز ها شما می‌توانید شاژرهایی رو تهیه کنید که از سرعت شارژ سریع‌تری پشتیبانی می‌کنند. برای مثال USB Type C تا توان ۱۰۰ وات هم میتواند خروجی داشته باشد. گرچه هنوز هیچ تلفن همراهی از چنین توان شارژی که بسیار بالا است پشتیبانی نمی‌کند.

برای خواندن ادامه مقاله روی شارژ سریع گوشی کلیک کنید.

معرفی بازی Fatal Raid

با سلام به همراهان عزیز برتر دیجیتال؛ این هفته قصد داریم به معرفی بازی Fatal Raid که یک بازی فوق العاده و زیباست بپردازیم. بازی Fatal Raid یکی از بهترین عناوین شرکت مجبوب Infraware Inc می‌باشد. این بازی در سبک اکشن برای گوشی‌های موبایل عرضه شده است و توانسته در مدت زمان بسیار کم طرفداران زیادی را به خود جلب کند. در ادامه با برتر دیجیتال همراه باشید تا شما را با این بازی آشنا سازیم.


معرفی بازی Fatal Raid
زانبی ها شهر نوا را تخریب کرده اند. آنچه باعث نجات از این ورطه و نابودی دشمنان می‌شود، وجود یک تیم از سربازان فوق العاده و پیشرفته است. شهر فاصله زیادی با نابودی کامل ندارد. آیا می‌توانید با در اختیار داشتن تمام امکانات به نبرد آن‌ها رفته و شهر را از وجودشان پاکسازی کنید؟

معرفی بازی Fatal Raid معرفی بازی Fatal Raid معرفی بازی Fatal Raid معرفی بازی Fatal Raid 

معرفی بازی Fatal Raid  

بازی Fatal Raid در سبک اول شخص بوده و توانسته امتیاز ۴٫۴ از ۵ را از فروشگاه گوگل پلی استور دریافت کند. گرافیک عالی، صداگذاری حرفه‌ای در کنار سایر موارد حرفه‌ای باعث جذابیت این بازی شده است.

برای آشنایی کامل با این روی کلمه بازی Fatal Raid کلیک کنید.

روش کالیبره کردن باتری گوشی یا تبلت چگونه است؟

مشکلات باتری‌ تلفن‌های هوشمند و خراب شدن آن‌ها جزو اصلی‌ترین دغدغه‌های کاربران است. اگر فکر می کنید بازدهی باتری‌تان کاهش یافته، پس زمان آن رسیده تا آن را کالیبره کنید. در این مقاله می‌خواهیم نکات مفیدی را در مورد نحوه کالیبره کردن باتری بازگو کنیم. اگر شما نیز می‌خواهید در مورد کالیبره کردن باتری گوشی یا تبلت خود بیشتر بدانید، با ما تا پایان مقاله همراه باشید.


چگونه بفهمیم باتری دستگاه با مشکل مواجه است؟
پیش از هرچیزی لازم است بفهمید که چرا بازدهی باتری تلفن هوشمندتان کاهش یافته است. آیا مشکل از سیستم کالیبراسیون اندروید است و یا از باتری خود دستگاه نشأت می‌گیرد؟ قبل از اینکه به کالیبره کردن باتری بپردازیم اول باید بررسی کنیم که آیا باتری آسیب دیده یا نه؟
اگر باتری گوشی‌تان قابل جدا شدن است، موبایلتان را خاموش کنید، کاور را بردارید و باتری را بررسی نمایید. باتری را از نظر برآمدگی‌ و نشتی بررسی نمایید. در تصویر زیر می‌بینید که یک باتری سالم در کنار باتری باد کرده چگونه دیده می‌شود. یکی از نشانه‌های باتری باد کرده این است که دیگر گوشی‌تان به صورت صاف روی میز قرار نمی‌گیرد.

 

 

آیا باید باتری را کالیبره کنم؟
به خاطر داشته باشید که عوامل بسیاری می‌توانند موجب عملکرد ناصحیح باتری تلفن هوشمند شما شوند. اگر موبایل‌تان شارژ نمی‌شود، ممکن است مشکل از درگاه یا همان سوکت شارژ آن باشد. بنابراین می‌توانید مقاله ما را با عنوان اگر گوشی‌تان شارژ نمی‌شود چه کار باید انجام دهید را مطالعه نمایید.
اگر سیستم عامل دستگاه را به روزرسانی کرده‌اید، تخلیه باتری یک مشکل رایج به حساب می‌آید. برای رفع این مشکل، پارتیشن کش (Cache) را در گوشی هوشمند خود پاک کنید.
اگر مطمئن هستید که باتری‌تان از نظر فیزیکی هیچ مشکلی ندارد، به سراغ مرحله بعد بروید. یا اگر فکر می‌کنید که باتری موبایلتان مشکل دارد (حتی بعد از آنکه آن را توسط روش شرح داده شده در این مقاله کالیبره کردید)، ما توصیه می‌کنیم که آن را به یک تعمیرگاه خوب ببرید. اگر در تبریز هستید مرکز تعمیرات موبایل برتر دیجیتال در خدمت شماست. اگر معلوم شد که باید باتری موبایل‌تان را تعویض کنید، در این صورت حتما مطمئن شوید که باتری اصل تهیه کنید. استفاده از یک باتری ارزان و بی اعتبار نه تنها مشکل شما را حل نمی‌کند، بلکه در دراز مدت منجر به مشکلات بیشتری خواهد شد.

کالیبره کردن باتری به چه معناست؟
سیستم عامل اندروید دارای یک ویژگی به نام Battery Stats است. این ویژگی هنگامی که شارژ باتری پر و یا خالی است ظرفیت باتری را ردیابی می‌کند. مشکل این است که گاهی اوقات این ویژگی دچار نقص می‌شود و اطلاعاتی که واقعی نیستند را نشان می‌دهد. به عنوان مثال همین امر سبب می‌شود که گوشی را قبل از آن‌که میزان ظرفیت باتری به صفر درصد برسد، خاموش کند. کالیبره کردن باتری اندرویدی به معنای خیلی ساده یعنی سیستم عامل اندروید اطلاعات ظرفیت باتری را اصلاح می‌کند و اطلاعات صحیح را از میزان باتری به شما نشان می‌دهد.

البته لازم است بدانید که عملاً قادر به کالیبره کردن باتری تلفن‌های هوشمند خود نیستید. چرا که باتری تنها یک محفظه است که انرژی را درون خود ذخیره و تخلیه می‌کند. اگر چه باتری‌های لیتیوم یونی (lithium-ion) شامل یک برد مدار چاپی (PCB) هستند که به عنوان یک سوییچ محافظ کننده عمل می‌کند. این برد باتری را در مقابل منفجر شدن و یا تخلیه عمیق محافظت می‌کند.

برای مطالعه ادامه مقاله روی کالیبره کردن باتری گوشی کلیک کنید.

تبدیل کارت حافظه به حافظه داخلی در گوشی هوشمند

تبدیل کارت حافظه به حافظه داخلی یکی از قابلیت‌های خوب در برخی گوشی‌های هوشمند است. در این مقاله نحوه استفاده از مموری بجای حافظه داخلی اندروید بر روی گوشی هوشمندتان را یاد خواهید گرفت. در ادامه با ما همراه باشید تا موارد مرتبط با چگونگی تغییر حافظه داخلی با sd را به شما آموزش دهیم.


راه آسان تبدیل کارت حافظه به حافظه داخلی
برای تبدیل کارت حافظه به حافظه داخلی ابتدا باید کارت حافظه را به عنوان حافظه داخلی فرمت کنید. این عمل بر روی بسیاری از گوشی‌های هوشمند آسان است. اما متاسفانه در برخی برندها مانند سونی، ال جی یا سامسونگ این عمل را به عنوان گزینه‌ای پیش‌فرض در اختیار شما قرار نداده‌اند. با این حال اگر سیستم عامل گوشی هوشمند شما از نوع اندروید مارشمالو (Marshmallow) باشد، پنجره خط فرمان (command-line prompt) به شما در انجام این کار کمک خواهد کرد. با پیروی از نکاتی که بازگو می‌کنیم نگران آپدیت‌های سیستمی نیز نخواهید بود. ابتدا سراغ آسانترین راه میرویم:

اگر کمی خوش‌شانس باشید، بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر، قادر به انجام این کار خواهید بود. اگر از نسخه‌های جدید اندروید (7.0 Nougat یا 8.0 Oreo) استفاده می‌کنید، احتمالا انجام مراحل زیر تنها راه تبدیل کارت حافظه به حافظه داخلی خواهد بود:

 

  • کارت SD را در گوشی اندروید خود وارد کنید و منتظر بمانید تا سیستم عامل آن را شناسایی کند.
  • وارد قسمت Settings > Storage شوید.
  • بر روی نام کارت SD لمس کنید
  • بر روی سه نقطه روی هم (تنظیمات بیشتر) در گوشه سمت راست بالای نمایشگر لمس کنید.
  • بر روی Storage Settings لمس کنید.
  • گزینه format as internal را لمس نمایید.
  • بر روی پنجره پدیدار شده، گزینه Erase & Format را لمس کنید.
  • سپس سیستم عامل اندروید گزینه‌ای برای انتقال داده‌ها پیشنهاد خواهد کرد.

اگر گوشی هوشمندتان اجازه این عمل را به شما نمی‌دهد، آنگاه مراحل کمی پیچیده‌تر خواهد شد. در ادامه این مراحل را توضیح خواهیم داد.

برای مطالعه ادامه مقاله روی تبدیل کارت حافظه به حافظه داخلی کلیک کنید.

معرفی بهترین کاستوم رام های اندروید

اگر بخواهیم بیشتر از دو سال از گوشی هوشمند خود استفاده کنیم، به احتمال زیاد تنها با نصب رام‌‌های سفارشی قادر به دریافت بروزرسانی برنامه‌ها خواهیم بود. از سوی دیگر، با نصب رام‌های سفارشی، می‌توانیم طرح‌‌ها و رابط‌های کاربری جدید را تجربه کرده و کارهای جدیدی را انجام دهیم. اگر می‌خواهید دنیای رام‌‌ها را کشف کنید و با بهترین کاستوم رام‌های اندروید آشنا شوید، تا پایان مقاله همراه ما باشید تا شما را با لیستی از بهترین کاستوم رام‌های اندروید پیشنهادی آشنا سازیم.


کاستوم رام‌های اندروید
اکثر سازندگان گوشی‌‌های هوشمند انتقادات مهم و زیادی درباره رامهای اصلی، از کاربران دریافت میکنند. از این رو شرکت‌ها و انجمن‌های ثانویه دست به تولید و انتشار کاستوم رام‌های سفارشی میزنند. بهترین کاستوم رامهای اندروید از روی قعال بودن انجمنهایشان و تعداد دستگاه‌هایی که پشتیبانی می‌کنند، شناخته می‌‌شوند.
در اینجا به برخی بهبودهایی که کاستوم رامهای ثانویه ارائه می‌کنند اشاره میکنیم:

  • به‌‌روزرسانی‌‌های امنیتی
  • برنامه‌‌های از قبل نصب شده کمتر
  • بهبود رابط کاربری

در مورد رامهای اصلی پس از حدود دو سال یا بعضا سه سال، به‌‌روزرسانی‌‌های امنیتی پایان می‌‌یابد. اگر همچنان تمایل به استفاده از گوشی خود داشته باشیم، یا باید خطرات امنیتی آن را قبول کنیم یا حداقل نرم‌‌افزار و رام آن را عوض کنیم.

همچنین با عدم به‌روزرسانی شاخصههای امنیتی در رامهای اصلی برای گوشیهای قدیمی، اجرای برخی اپلکیشنها در این گوشیها به مشکل برمیخورد. برای مثال اپلکیشنها و گیم‌هایی نظیر Snapchat، Super Mario Run، Pokemon Go و Netflix بهترین مثال‌‌های آشنا برای همه ما هستند.

برای مطالعه ادامه مطلب روی بهترین کاستوم رام‌های اندروید کلیک کنید.